首页 > 未分类 > 进入吉大

进入吉大

2006年8月25日 发表评论 阅读评论

永远忘不了这一天,2006年8月24日晚上8点,夜雨中,我如落汤鸡一般,拖着行李箱,走下接站的校车,第一次踏上吉林大学的土地,这个我即将生活4年的地方。这是我人生的第一个转折点。

来的时候,由于家里这个时候正忙,而且爸妈都没出过远门,倒是我还去过广州,而且还是自己一个人回来的,加上我也没想着让父母送。所以最终还是我一个人过来的。不过来之前在一中了解到另外还有一个报的吉大的同学洪林武,更巧的是,他爸原来就和我爸认识。于是走之前想办法找到了他,而他家里有他妈送他过来,这样一来就方便了。

但是由于买票前没有联系,所以最终我们不是在同一节车厢,上车之后,也没有换成座位。

在车上基本上也都是学生,跟旁边的学长聊了一下,通过他们了解了一些校园的生活,更是对大学的生活满怀憧憬。

下了火车时,外面正是下着大雨,好在车站里面有吉大的接站的校车,上了车之后就在车上晕晕乎乎的坐着,晕车厉害,好在没吐。车好像是绕到南区最终才返回我们校区的,我是基本上受不了了。下车取了行李,淋着雨,有学长领着取了寝室钥匙,走到寝室,学长还是挺热情的,主动提出帮忙拿行李。

到寝室时全身基本上是湿透了。据先到的几个室友说,我当时进寝室时的样子相当的贰,不过这也正常,我向来都是显得比较贰的。和室友相互介绍了一下,自不必多说。

2009年6月补记。


本站文章请注明,转载自:仲卯杂记
本文链接: http://zoomao.net/2006/08/25/jinrujida.html

分类: 未分类 标签:

相关日志

  1. 2018年9月2日19:23 | #1

    I only want to mention that this post is very valuable.
    Thanks for taking your time to write this.

    [回复]

  2. 2018年9月3日02:15 | #2

    This is such a fantastic resource that you’re
    offering and you provide out totally free. I appreciate seeing
    sites that gives a perfect helpful resource totally free.

    I really loved reading your posts.

    [回复]

  3. 2018年9月7日04:47 | #3

    Hi, your website is excellent. I actually do
    appreciate you sharing helpful posts.

    [回复]

  4. 2018年9月7日04:47 | #4

    I’m truly glad to find this site on google, just what I was trying to find.
    Saved to bookmarks.

    [回复]

  5. 2018年9月7日05:00 | #5

    Hi there! I just wish to give an enormous thumbs up for the excellent
    info you have here on this blog. I will be returning
    in your website for additional information soon.

    [回复]

  6. 2018年9月7日10:03 | #6

    I have read several great stuff here. Clearly worth bookmarking for
    revisiting. I’m wondering just how much effort you put to make such a fantastic informative web site.

    [回复]

  7. 2018年9月7日13:48 | #7

    Great work on behalf of the owner of this website,
    excellent post.

    [回复]

  8. 2018年9月7日15:19 | #8

    Well written articles like yours renews my faith in today’s writers.
    You’ve written information I can ultimately agree on as well as utilize.

    Many thanks for sharing.

    [回复]

  9. 2018年9月8日02:57 | #9

    I had been honored to receive a call from a friend as he discovered the
    key guidelines shared on the website. Browsing your article is a real wonderful experience.

    Many thanks for thinking of readers like me, and I wish you the best.

    [回复]

  10. 2018年9月8日06:44 | #10

    Wow, amazing blog layout! How long have you been blogging for?
    you make blogging appear easy. The general look of your site
    is great, let alone this article!

    [回复]

  11. 2018年9月20日05:24 | #11

    Human hair extensions come in a number of different qualities and so are
    also imported from many different beginnings.

    [回复]

评论分页
1 2 2919
  1. 2016年6月17日12:16 | #1
  2. 2016年6月20日12:11 | #2
  3. 2016年8月23日12:40 | #3
  4. 2016年8月26日18:35 | #4
  5. 2016年8月30日19:11 | #5
  6. 2016年9月2日18:41 | #6
  7. 2016年9月7日04:56 | #7
  8. 2016年9月12日20:55 | #8
  9. 2016年9月28日13:08 | #9
  10. 2016年10月3日10:41 | #10
  11. 2016年10月12日18:55 | #11
  12. 2016年10月13日17:18 | #12
  13. 2016年10月14日00:00 | #13
  14. 2016年10月26日13:32 | #14
  15. 2016年10月31日07:30 | #15
  16. 2016年11月1日10:18 | #16
  17. 2016年11月3日21:59 | #17
  18. 2016年11月10日07:42 | #18
  19. 2016年11月27日10:52 | #19
  20. 2016年12月13日19:12 | #20
  21. 2017年1月21日12:35 | #21

小提示:本站采用Gravatar.com提供的头像系统,想要头像的同学可去免费绑定

Love Note to Jiao